Grondverzet

In het grondverzet zijn wij al jaren specialist. Met onze jonge machines voeren wij diverse grondverzetwerkzaamheden professioneel uit, voor zowel bedrijven als particulieren. Lees meer over onze werkzaamheden in het grondverzet.

Cultuurtechniek

Speciaal voor de cultuurtechniek hebben wij specialistische machines aangeschaft die de werkzaamheden voor het natuuronderhoud efficiënter, eenvoudiger en sneller kunnen uitvoeren. Lees meer over onze werkzaamheden en onze machines.

Grondverzet & Cultuurtechniek

Raaijmakers Best is een begrip in de omgeving als het gaat om werkzaamheden in het grondverzet en de cultuurtechniek. Wij ontzorgen, denken mee en gaan altijd oplossingsgericht te werk. Wij nemen u het werk en de zorg uit handen. Met jonge gespecialiseerde machines en gecertificeerd personeel worden alle werkzaamheden professioneel uitgevoerd. Een goed eindresultaat is voor ons het startpunt van ieder project.

Ons netwerk is groot, net als onze vindingrijkheid. Deze combinatie maakt dat we nagenoeg alle opdrachten kunnen uitvoeren. Laat ons weten wat u wilt op het gebied van grondverzet, cultuurtechniek, loonwerk en bosbouw en wij regelen het voor u.

Al jarenlang is Raaijmakers Best een begrip in grondwerken en cultuurtechnische projecten voor particulier en bedrijf. Raaijmakers Best is van oorsprong een agrarisch loonbedrijf. We gaan verder met Raaijmakers Best Grondverzet en Cultuurtechniek, gerund door Jos Raaijmakers met 3 medewerkers. Ook werken we met een groep vaste ZZP-ers. Als bedrijf werken wij in de bouw en infra, voor de overheid, agrarische sector, de veehouderij, de tuinbouw en 't landschapsbeheer. Als grondverzetbedrijf / verhuurbedrijf zitten we in de grond-, weg en waterbouw met grondverzetmachines zoals rupskranen, mobiele kranen, minigravers, loaders (shovels), kipwagen enz. Op cultuurtechnisch vlak kunnen wij u van dienst zijn met frezen, spitten, zaaien, egaliseren, sloten maaien, enz.

Certificering

VCA*: Er is een veiligheidsysteem opgezet dat is gecertificeerd volgens de VCA*-norm (Veiligheids Checklist voor Aannemers).

Uiteraard kunnen we dit alleen realiseren doordat we kunnen beschikken over gemotiveerde en deskundige medewerkers die flexibel inzetbaar zijn op de diverse werkzaamheden.